Bolter, skruer

Bloc cad de Bolter, skruer en dwg
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(14 votes, average: 3.43)
Loading...


Beskrivelse av CAD-blokk i DWG-formatet:

bolter, skruer, muttere. gjengede skruer

M4, M5, M6, M7, M8, M10, M12, M14, M16, M18, M20, M22, M24, M27, M30, M33

Skala i mm.

Dwg blokk med bolter, cad skruer for prosjekter av konstruksjoner, tegninger av stålkonstruksjoner. Kan brukes til sivilingeniør. Plan og høyde, sett forfra.


Author: Oppo

Last ned denne DWG CAD-blokken gratis ved å klikke på filnavnet. Du kan finne gratis AutoCAD-bibliotek og modeller eller blokker ved å velge blant kategoriene på høyre fane.bolts, screws (15489 downloads )

Velkommen til nettstedet vårt, der du kan finne og laste ned gratis CAD-blokker i DWG-format for å berike prosjektene dine. Vi tilbyr et bredt utvalg av CAD-blokker som inkluderer trær, byggeplasser, personer, fasader og planter for utforming av interiør og eksteriør, i plan og høyde. Enten du trenger naturlige elementer som trær for å gjøre tegningene dine mer realistiske, eller spesifikke blokker for å representere byggeplasser og personer, finner du alt du trenger her. Våre CAD-blokker er klare til bruk og vil spare deg tid og innsats i designfasen. Velg blant vårt omfattende bibliotek av gratis CAD-blokker og gjør ideene dine til virkelighet.

You may also like...

Leave a Comment